måndag 24 februari 2014

Syskonen Gustafsson välkomnar dig in i vårat kök


Välkommen in i hemmets hjärta här i familjen Gustafsson stugan. Vi slänger upp dörren på vid gavel och låter dig lockas in i vårt (allt som oftast röriga) kök av kryddiga dofter och klingande skratt. Vi som står framför spisen, bakom kameran och datorn är de tre syskonen Gustafsson och här på bloggen kommer vi att låta dig ta en titt in i vår syskongemenskap och vi hoppas att vi ska kunna dela med oss av vår kärlek både till mat och vår familj. 

Vi startar denna bloggen av flera anledningar, för det första älskar vi både matlagning och bakning, men inte minst av allt att umgås och äta gott tillsammans. Som mål har vi att bli säkrare i köket, våga testa nya saker och få mera kunskap om hur man tillagar olika rätter och lära oss om för oss nya grönsaker.
Dessutom ser vi bloggandet som en möjlighet för oss att få lite kvalitetstid med varandra innan jag, Emilia, flyttar utomlands till hösten. 


Emma framför datorn, skapar blogg och söker recept 

Vi önskar dig varmt välkommen till syskonen Gustafssons bloggkök! Vi hoppas att du ska bli inspirerad och själv vilja testa nya saker när vi går fram i matlagningsdjungeln.

/ Emilia 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar